login

Welkom bij de Derde Fase!

De nieuwe WEBsite

Laatst geupdate op woensdag 05 november 2014 11:49

De ontwikkeling van onze nieuwe website is nu zo ver, dat deze gezien mag worden. Hij is vooral voor niet-leden bedoeld, maar ook leden zijn natuurlijk van harte welkom. De nieuwe site past beter in de uitstraling van het Ubuntuplein - en bevat daarover de meest actuele gegevens.

Kom je langs de 'vertrouwde' weg, dan kan je hier kiezen voor de nieuwe site. De 'oude site' (waar je nu bent) bevat nog alle informatie van en over de Vereniging De Derde Fase.

 

Uitdaging aan een generatie

Als je een beetje op je baan bent uitgekeken of daar tenslotte zelfs mee stopt, is het tijd voor een nieuw perspectief en wellicht ook een nieuwe uitdaging.

We onderzoeken hoe we in Zutphen nieuwe vormen kunnen ontwikkelen om in alle vrijheid samen te leven, wonen, werken en genieten en - wanneer nodig - ook te zorgen.

Zo kunnen we misschien weer de plek in de samenleving innemen die in de laatste eeuw aan de "economisch nuttige burger" verloren is gegaan.  En dan wel met onze, in diezelfde eeuw verworven individuele vrijheden te behouden!

        

               Intro

Deutsch           English