Welkom bij de Derde Fase!

De nieuwe WEBsite

Laatst geupdate op dinsdag 06 oktober 2015 20:05

De ontwikkeling van onze nieuwe website is nu zo ver, dat deze gezien mag worden. Hij is met name voor algemene informatie bedoeld, maar ook leden zijn natuurlijk van harte welkom. De nieuwe site past beter in de uitstraling en vorm van het Ubuntuplein - en bevat daarover de meest actuele gegevens.

Op de 'site' derdefase.org (daar ben je nu) staat het ledengedeelte - kijk maar links bij de menukeuzes.

Maar.. ook het ledengedeelte gaat naar de nieuwe site - daar wordt nu druk aan gewerkt.

Wil je naar de nieuwe website, klik dan hier. De site waar je nu bent bevat nog alle gegevens van en over de Vereniging De Derde Fase en het ledengedeelte.

 

Uitdaging aan een generatie

Als je een beetje op je baan bent uitgekeken of daar tenslotte zelfs mee stopt, is het tijd voor een nieuw perspectief en wellicht ook een nieuwe uitdaging.

We onderzoeken hoe we in Zutphen nieuwe vormen kunnen ontwikkelen om in alle vrijheid samen te leven, wonen, werken en genieten en - wanneer nodig - ook te zorgen. Dat onderzoek is een continue activiteit, maar heeft in ieder geval ons bouw-initiatief voortgebracht: het "Ubuntuplein".

Zo kunnen we misschien weer de plek in de samenleving innemen die in de laatste eeuw aan de "economisch nuttige burger" verloren is gegaan.  En dan dan wel met behoud van onze, in diezelfde eeuw verworven, individuele vrijheden!

         

               Intro

Deutsch           English