Welkom bij de Derde Fase!

De nieuwe WEBsite

Laatst geupdate op maandag 11 januari 2016 18:53

De ontwikkeling van onze nieuwe website is nu zo ver, dat deze gezien mag worden. Hij is met name voor algemene informatie bedoeld, maar ook leden zijn natuurlijk van harte welkom. De nieuwe site past beter in de uitstraling en vorm van het Ubuntuplein - en bevat daarover ook de meest actuele gegevens.

Op de 'site' derdefase.org (daar ben je nu) stond het ledengedeelte - dat is nu ook op de nieuwe site actief.. die klus van  webbeheer is voor een groot deel gereed.

Wil je naar de nieuwe website, klik dan hier. De site waar je nu bent bevat nog een deel van alle gegevens van en over de Vereniging De Derde Fase.

 

Uitdaging aan een generatie

Als je een beetje op je baan bent uitgekeken of daar tenslotte zelfs mee stopt, is het tijd voor een nieuw perspectief en wellicht ook een nieuwe uitdaging.

We onderzoeken hoe we in Zutphen nieuwe vormen kunnen ontwikkelen om in alle vrijheid samen te leven, wonen, werken en genieten en - wanneer nodig - ook te zorgen. Dat onderzoek is een continue activiteit, maar heeft in ieder geval ons bouw-initiatief voortgebracht: het "Ubuntuplein".

Zo kunnen we misschien weer de plek in de samenleving innemen die in de laatste eeuw aan de "economisch nuttige burger" verloren is gegaan.  En dan dan wel met behoud van onze, in diezelfde eeuw verworven, individuele vrijheden!

         

               Intro

Deutsch           English